Irene López i Favà

.
Irene López i Favà (Tortosa, 1998).
Llicenciada en periodisme especialitzat en ciències polítiques i de l’administració (UPF). Escriu articles i reportatges sobre l’actualitat de la ciutat de Tortosa a RiberaOnline i LaMarfanta.com.
Començà a escriure contes quan tenia vuit anys, recreant les aventures dels seus peluixos. Del 2008 al 2010 participà en el programa “Lletres Ebrenques” d’Antena Caro, amb Emigdi Subirats, i amb els àudios i les fotografies dels protagonistes de cada conte es va crear el bloc anomenat “El Cistell de les meves joguines”.

Pel que fa a la seva tasca d’escriptora, ha rebut nombrosos premis des de ben jove, a l’escola i més tard a l’institut, tant per la seva poesia com per la narrativa, i té publicat el treball de recerca “Tortosa, un patrimoni per descobrir”, després de ser guardonada amb el premi Joan Cid i Mulet de l’EMD de Jesús. És també l’autora del conte “La vida de l’Emma”, el llibre solidari del Projecte Emma, per a la investigació del càncer de mama.

Destaca com a contacontes, on ha actuat en diversos municipis de les Terres de l’Ebre. En els darrers anys participa fent una visita teatralitzada a la Festa del Renaixement de Tortosa i explicant contes al vaixell turístic de Lo Sirgador a les Festes de la Cinta.

www.cistell.wordpress.com            

Mostrando los 4 resultados