Mertixell Algueró Mauri

.
Meritxell Algueró Mauri neix a Tortosa el 1968. S’interessa des de petita pel món de l’art tot i que de forma paral·lela a la seva trajectòria professional.

Des de 2009 fins a la finalització del projecte el 2017, forma part de l’equip de la sala d’exposicions tortosina El Taller d’Art de Cinta Dalmau. El Taller organitzava tota classe de manifestacions culturals a cinc diferents espais de les nostres terres i de la província de Tarragona
.

Cofundadora el 2019 (junt amb Marçal Jiménez i Janet Hall) del grup de dibuix Urban Sketchers Terres de l’Ebre, pertanyent a l’organització internacional Urban Sketchers. És aquí on desenvolupa la major part de la seva activitat artística, visitant i dibuixant les poblacions de les Terres de l’Ebre i col·laborant amb altres grups d’sketchers de Lleida, el Maestrat o Tarragona.

El 2020 participa en l’exposició col·lectiva “Ebre & Segre viatjant pel món. Dibuixos d’un confinament”, a Juneda.

Ha realitzat alguns encàrrecs com ara el disseny de logos comercials, murals, portades o retrats, essent «Els secrets de les Hortes de Pimpí» el seu primer llibre infantil i el treball d’il·lustració més important fins a dia d’avui.

@catalintde
@uskterresdelebre
uskterresdelebre.blogspot.com

Mostrando los 3 resultados